Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 44χρονος άνδρας, υπήκοος Λιθουανίας, ο οποίος διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας. Υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει, βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής τον άτυχο άνδρα απαγχονισμένο στο μπάνιο του δωματίου στο οποίο διέμενε.
Ο 44χρονος, για άγνωστους, μέχρι στιγμής λόγους, κρεμάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 από την ντουζιέρα χρησιμοποιώντας τη ζώνη του παντελονιού του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.
Πηγή: news247.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.