Στα υπό κατασκευή διόδια του Ωραικοάστρου στην Εγνατία Οδό έπεσε ΙΧ τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με το voria.gr όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5:30 όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο τοιχίο.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και έξι άντρες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Πηγή: Protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.