Παρατημένα αυτοκίνητα σε συνεργεία και φαναρτζίδικα μετά από ατυχήματα ή και μηχανικές βλάβες ή ακόμα ακόμα και μετά από το ετήσιο σέρβις.
Παρατημένα αυτοκίνητα σε συνεργεία και φαναρτζίδικα μετά από ατυχήματα ή και μηχανικές βλάβες ή ακόμα ακόμα και μετά από το ετήσιο σέρβις.
Ο λόγος; Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν την επισκευή.
Οι πελάτες που θα καθυστερήσουν όσο δεν παίρνει μία αναγκαία επισκευή στα οχήματά τους είναι πολλοί λένε οι ιδιοκτήτες των συνεργείων. Θα ρισκάρουν και τα φθαρμένα ελαστικά και αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να οδηγούν ως που να μείνουν στον δρόμο.
Δεν πληρώνουν
Τα συνεργεία προσπαθούν να βοηθήσουν με δόσεις τους πελάτες ή με την επισκευή μόνο των άκρως απαραίτητων ώστε να πέσει η τελική τιμή, όμως πολλοί δεν μπορούν να καλύψουν ούτε αυτό το κόστος.
Επιπλέον, τα ανταλλακτικά έχουν γίνει δυσεύρετα και οι οδηγοί θα πρέπει να στερηθούν για πολλές ημέρες τα αμάξια τους.
Αρκετοί οδηγοί θα πουν πως προτιμούν με τα περιορισμένα έσοδά τους να πληρώσουν ένα γιορταστικό τραπέζι παρά μια επισκευή, αφού η ζωή έχει δυσκολέψει πολύ και οι χαρές είναι ελάχιστες.
Σε κάθε περίπτωση ο κίνδυνος είναι μεγάλος από τα οχήματα που κυκλοφορούν κακοσυντηρημένα και κάποιες φορές ακόμα και χωρίς ΚΤΕΟ.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.