Αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του Γρηγόρη Βαλτινού

1 Min Read

Η καριέρα του σε θέατρο και τηλεόραση μετράει πολλά χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό για τον οποίο μάλλον λίγοι γνωρίζουν  ότι «έχτισε» τη μεγάλη αυτή καριέρα χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το «Βαλτινός» δεν είναι το πραγματικό του επίθετο και ο ηθοποιός, όπως και πολλοί καλλιτέχνες, χρειάστηκε να το αλλάξει στο ξεκίνημα της καριέρας του. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, το πραγματικό του επίθετο είναι «Ιωακειμίδης».

Το «Βαλτινός» το δανείστηκε από έναν θείο του, από τον οποίο πήρε και το βαφτιστικό του όνομα, Γρηγόρης, μιας και εκείνος δεν είχε εγγόνια και οι γονείς του ήθελαν να τον τιμήσουν.

Όσο για το λόγο που άλλαξε το επίθετό του; Όπως είχε εξηγήσει, υπήρχε και άλλος ηθοποιός με το «Ιωακειμίδης» και τότε στο ξεκίνημά του, τον συμβούλευσαν να το αλλάξει. Όπως και έκανε.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *