Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον διάσημο μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στην 25η κατά σειρά ταινία με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο από τη Βρετανία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί.
Επιπλέον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, που τιμήθηκε με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, θα βρίσκεται στο καστ του νέου Τζέιμς Μποντ, είπε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ο σκηνοθέτης του κατασκοπευτικού θρίλερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Τζαμάικα.
Θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε ταινία του 007 του Ράμι Μάλεκ, ο οποίος αναμένεται να ερμηνεύσει τον «κακό» που θα αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Μεταξύ των πρωταγωνιστών και η Λέα Σεϊντού, που επιστρέφει στον ρόλο της δρος Μαντλίν Σουάν, και του Βρετανού Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του «Μ».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.