Είναι ξανθιά, ζει και εργάζεται ως ψυχολόγος στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη το πέρασμά της από την κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Η Ντομινίκ βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και δημιούργησε… σούσουρο κατά την εμφάνισή της στο Καλό Λιβάδι, όπου πήγε να απολαύσει το μπάνιο της παρέα με μια φίλη της.
Η εντυπωσιακή καλλονή επέλεξε χρυσό μπικίνι που αποκάλυπτε την καλλίγραμμη αλλά με θηλυκές καμπύλες σιλουέττα της προκαλώντας ιδρώτα στα αρσενικά που είχαν καρφώσει το βλέμμα τους πάνω της την ώρα που έμπαινε και έβγαινε από το νερό!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.