Αττική Οδός: Έρχονται διόδια 2,5 ευρώ

1 Min Read

Το κόστος των διοδίων τώρα στην Αττική Οδό είναι 2,80 ευρώ αλλά όλα δείχνουν πως η τιμή θα… πέσει. Η πρόθεση για μείωση των διοδίων είχε εκφραστεί και παλιότερα αλλά τώρα φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία!

-Advertisement-
fitcare

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα θα προβλέπει για τα διόδια η νέα σύμβαση για την παραχώρηση της Αττικής Οδού.

Ο διαγωνισμός για την ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού, η οποία θα ισχύσει από το 2024, είναι σε εξέλιξη και σήμερα (25.11.2022) τα 8 σχήματα εταιριών που συμμετέχουν σε αυτόν, παρέλαβαν τον σχετικό φάκελο στον οποίο περιλαμβάνεται και η πρόταση για μείωση του κόστους των διοδίων. 

Το ΤΑΙΠΕΔ είχε προτείνει πριν από καιρό τα διόδια της Αττικής Οδού, με τη νέα σύμβαση παραχώρησης να είναι κυμαινόμενα και το κόστος των διοδίων να διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα που θα μένει ένας οδηγός στον αυτοκινητόδρομο.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η νέα σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού προβλέπει μειωμένα διόδια κατά 0,30 ευρώ.

newsit.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *