Άκρως προκλητική συμπεριφορά είχε ο Φαμπρίσιο Βέντρουμ μετά τη νίκη του επί του Τράβις Μπράουν στο UFC 203.
Ο νικητής άρχισε να προκαλεί το πλήθος που είχε πάρει το μέρος του ηττημένου. Όταν ο αντίπαλος προπονητής πήγε να καλέσει τον Βέντρουμ να βγάλει το σκασμό, δέχτηκε την κλωτσιά του.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.