Οι τρεις προσαγωγές που έγιναν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης για τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στην οδό Θεμιστοκλέους, στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα τρία άτομα αρχικά προσήχθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, όταν πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο διαμαρτύρονταν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, για τη σύλληψη των τριών ατόμων.
Πηγή: zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.