Ο Τζόλεον Λέσκοτ «πάτησε» Ελλάδα, για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού για την ΑΕΚ!
Η ώρα του «κιτρινόμαυρου» Τζολεόν Λέσκοτ έφτασε! Ο Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα και τη Δευτέρα (29/8) αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.
Στο αεροδρόμιο και παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος αμυντικός έφτασε στις 04:00 τα ξημερώματα τον περίμεναν ήδη 30 φίλοι της ΑΕΚ για να τον καλωσορίσουν και όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλεξ ντε Μπαρτόλο, με τον Ανδρέα Δημάτο και τον Βαγγέλη Γιαννίση.
Ο Λέσκοτ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα προχωρήσει στις τελικές διαπραγματεύσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει για δύο χρόνια.






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.