Την πρώτη, ιστορική συμμετοχή της στην Γ΄Εθνική θα καταγράψει το απόγευμα της Κυριακής η Αταλάντη. Η εκπρόσωπος της Φθιώτιδας στην κατηγορία υποδέχεται στη Λοκρική πρωτεύουσα την Ποταμιά από την Ευρυτανία.
Το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου φιλοδοξεί να ξεκινήσει με νίκη τον μαραθώνιο και να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει (στα 4 πρώτα ματς θα δώσει τρία εντός), ώστε να αποκτήσει το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Το πρόγραμμα του ομίλου και οι διαιτητές
Κυριακή 22/9/2019 (16:30)
ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΕΓ. ΧΩΡΙΟΥ
ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΟΦΟΣ-ΤΣΑΓΑΝΟΥΔΗΜΗΤΡΑ) ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Παρατηρητής διαιτησίας: ΣΤΑΘΗΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
ΚΑΡΙΤΣΑ – ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΛΩΡΙΝΑΣ)
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΕΛΛΑΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΛΑΤΖΗΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΑΛΜΥΡΟΣ
Π’’ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΔΟΣΚΟΡΗΣ) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – Π’’ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
(ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.