Πλέον βρίσκεται κρατούμενος στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου το οποίο διενεργεί τη σχετική προανάκριση
Ένα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε τις Αρχές στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν στις 2:30 τα ξημερώματα όταν ζευγάρι είχε άγριο ενδοοικογενειακό καβγά μέσα στο σπίτι του σε περιοχή στα προάστια του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 56χρονος άνδρας έβρισε και απείλησε με λεκτική βία την 54χρονη σύζυγο του και εκείνη άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι.
Τον βρήκαν να κρατά καραμπίνα
Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί, που εν τω μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί πιθανόν από περίοικους, πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν τον 56χρονο άνδρα να κρατά στα χέρια του μία καραμπίνα.
Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει και ποσότητα αλκοόλ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας αλλά και περί όπλων.
Πλέον βρίσκεται κρατούμενος στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου το οποίο διενεργεί τη σχετική προανάκριση ενώ αναμένεται να περάσει και από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.