Ζημιές προκλήθηκαν σε δύο περιπολικά -Εννέα άτομα προσήχθησαν
Ένταση σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για γλέντι σε σπίτι και καταγγέλθηκε διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., αρκετά άτομα από το γλέντι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Κατά τις ίδιες πηγές, κάποιοι επιτέθηκαν με αντικείμενα στους αστυνομικούς και σε περιπολικά. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ελαφρά πέντε αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε δύο περιπολικά.
Εννέα άτομα προσήχθησαν και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο επεισόδιο.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.