Η πλειοψηφία όχι μόνο των Λαμιωτών αλλά και των κατοίκων όλης της Φθιώτιδας δείχνει σεβασμό στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την μη διασπορά του κορωνοϊού όμως μια μικρή μειοψηφία εξακολουθεί να μην ακολουθεί τους κανόνες.
Θέλουμε να παρακαλέσουμε και αυτούς, να συμμορφωθούν με τα μέτρα και να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους αλλά και την υγεία των αστυνομικών που βρίσκονται στους δρόμους διεξάγοντας ελέγχους, δηλώνει στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης ευχαριστώντας παράλληλα τους ιδιώτες για τις χορηγίες τους σε μάσκες και αντισηπτικά.
Η πολιτεία άργησε να ανταποκριθεί στην σχετική προμήθεια όμως οι εθελοντές κάλυψαν τις ανάγκες μας ενώ γίνονται προσπάθειες να ανατροφοδοτηθούμε γιατί δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η δύσκολη κατάσταση, καταλήγει ο κ. Τριανταφύλλης.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Αυτό να το πείτε και στους γύφτους που δεν σέβονται τίποτα και κυκλοφορούν συνέχεια μέσα στην πόλη.