Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας : Τι θα ισχύσει με τα δρομολόγια της Παρασκευής λόγω συγκέντρωσης για τα Τέμπη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η εταιρεία ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΕ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025 θα διακόψει την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης – σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της τροχαίας Λαμίας- και θα επανεκκινήσει τα δρομολόγια της όταν θα της επιτραπεί από τα αρμόδια όργανα της τροχαίας Λαμίας.

-Advertisement-
fitcare

Οπως ακριβώς θα συμβεί στην Αθήνα τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη επικράτεια , σκοπός και των ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΑΕ είναι η καθολική , μαζική μεταφορά πολιτών – επιβατών για τη συμμετοχή τους στην επικείμενη συγκέντρωση.

Υπολογίζουμε αυτό να συμβεί περίπου από τις 10:30 έως τη 13:00.Κατα την διάρκεια της διενέργειας του συλλαλητηρίου δεν θα εκετελείται κάνένα δρομολόγιο πλήν αυτών που εξυπηρετούν μεταφορά μαθητών (Μισθωμένα — ΕΜΔ) όπου και άν υπάρχουν.Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες θα πρέπει να απευθύνονται στο εκδοτήριο μας επί της Πλατείας Πάρκου και στο τηλέφωνο 2231022122.

Έκ της Διοικήσεως

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Γούλας

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *