Ένας 70χρονος ασθενής που διακομιζόταν σε νοσοκομείο κομητεία Κίλνταρε της Ιρλανδίας, σκοτώθηκε μετά από έκρηξη ασθενοφόρου. Τραυματίστηκε το πλήρωμα του οχήματος
Ο νεκρός, που ήταν γύρω στα 70, ήταν ασθενής που διακομιζόταν στο νοσοκομείο ενώ τραύματα υπέστησαν τα δύο μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο ένας υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στον κορμό και στα άκρα και μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων σε νοσοκομείο του Δουβλίνου ενώ ο δεύτερος είχε μικροτραυματισμούς και αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.