Ashrita Furman: Ο άνθρωπος που έχει σπάσει τα περισσότερα (350) ρεκόρ γκίνες!!! (photo-video)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Είναι δύσκολο να πει κανείς αν o Ashrita Furman έχει προσβληθεί πραγματικά από κάποιο είδος τρέλας, ή αν « τρέλα » είναι απλά κάτι που αποδόθηκε σε αυτόν από τους ανθρώπους που τον ζηλεύουν!

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ashrita Furman record 1 | Lamianow.gr

5184fc07d58d5 5184fc07d8409 | Lamianow.gr

Γεννημένος την ίδια χρονιά που το Guinness Book of World Records εκδόθηκε για πρώτη φορά (1954), ο Furman έχει σπάσει πάνω από 350 παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ για τη διατήρηση των περισσοτέρων ρεκόρ Guinness.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Ashrita Furman record 3 | Lamianow.gr

Κάποτε έκανε ρεκόρ διανύοντας 12.5 μίλια κατά μήκος της διαδρομής της Ride Paul Revere στη Μασαχουσέτη. Το πρώτο ρεκόρ που έσπασε ήταν σε ηλικία 25 ετών όταν έκανε 27.000 άλματα με ένα πόνγκο!

IMG 9331 | Lamianow.gr

Η ζωή του θα φαινόταν σαν τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο παραμύθι, αν δεν υπήρχαν τα ρεκόρ Guinness!

ashrita milk bottle | Lamianow.gr

Ashrita Furman record 2 | Lamianow.gr

“Προσπαθώ να δείξω στους άλλους ότι οι ανθρώπινες δυνατότητες είναι απεριόριστες, αν βέβαια μπορούμε πραγματικά να πιστέψουμε στον εαυτό μας”

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *