Έντεκα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι για την προβληματική παγκόσμια ομοσπονδία της άρσης βαρών (IWF) κι ανάμεσα τους κι ο ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας
Ο κορυφαίος αρσιβαρίστας όλων των εποχών στους Ολυμπιακούς Αγώνες (ο μοναδικός με 4 μετάλλια) κατέθεσε την υποψηφιότητα του και θα διεκδικήσει την προεδρία.
Ο Πύρρος είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της IWF δίχως όμως να έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο, όπως συνέβη για αρκετά μέλη και κυρίως για τον πρώην πρόεδρο, Τάμας Αγιάν.
Συνυποψήφιοι του Δήμα για τη θέση του προέδρου είναι ο Κινέζος Τζίνκιανγκ Ζου, η Φινλανδή Καρολίνα Λούνταλ, ο Βρετανός Μάικλ Αϊράνι, ο Ιρανός Αλί Μοραντί, ο Ιρακινός Μοχάμεντ Τζαλούντ, ο Καζακστανός Ζανάτ Τουσουπμπέκοφ, ο Νορβηγός Στίαν Γκρίμσεθ, ο Ρουμάνος Νίκου Βλαντ και η Αμερικανίδα Ούρσουλα Παπανδρέα.
Ο Δήμας κατεβαίνει υποψήφιος και για τη θέση του αντιπροέδρου (αν δεν εκλεγεί πρόεδρος) καθώς και για σύμβουλος του εκτελεστικού συμβουλίου.
Πηγή:sportsfeed.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.