Μία αρκούδα παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο και προξένησε τόσες ζημιές στον εσωτερικό χώρο, που ο μόνος τρόπος να βγει από αυτό ήταν κάποιος να σπάσει ένα από τα παράθυρα.
Σύμφωνα με τον Independent, το περιστατικό συνέβη στην κομητεία Placer της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, όταν ιδιοκτήτης αυτοκινήτου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μία αρκούδα είχε εισβάλει σε αυτό.
Την επικίνδυνη αποστολή ανέλαβε ένας αστυνομικός, ο οποίος αφού θρυμμάτισε ένα από τα πίσω τζάμια, έτρεξε μακριά για να μην βρεθεί στην πορεία του ζώου, όταν αυτό απεγκλωβιστεί από το όχημα.
Άγνωστος παραμένει ο λόγος που το συμπαθές θηλαστικό μπήκε στο αυτοκίνητο.
Δείτε το βίντεο:
πηγη-newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.