Την ώρα που ο Άρης εμφανίζεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, η προσπάθεια για μετεγγραφική ενίσχυση των «κίτρινων» συνεχίζεται και όλα δείχνουν πως οι Θεσσαλονικείς «αγγίζουν» τον Αλ-Τάμαρι.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μούσα Αλ-Τάμαρι φαίνεται πως βρίσκεται ο Άρης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Λουβέν, για το δανεισμό του νεαρού εξτρέμ
Στα 23 του, ο Ιορδανός μετακόμισε έπειτα από μια πετυχημένη διετία από τον ΑΠΟΕΛ στο Βέλγιο, για λογαριασμό της Λέουβεν, έναντι 1 εκ. ευρώ.
Με τον Κυπριακό σύλλογο, ο Αλ-Τάμαρι σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε 74 αγώνες, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει έπειτα από 12 παιχνίδια με τη Λέουβεν, μετρώντας… μηδέν γκολ και ασίστ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.