Ο Άρης αντιμετώπισε την Ντόρτρεχτ σε φιλική αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0, με τον προπονητή των «κίτρινων» Άκη Μάντζιο να αποβάλλεται μετά από διαμαρτυρία στο ημίχρονο του αγώνα.
Ο Άρης αγωνίστηκε στο παιχνίδι με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό απέναντι στην Άλκμααρ, σε ένα αγώνα που πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα ο Πιόνε Σίστο. Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν αδυναμία στο σκοράρισμα, με την φιλική αναμέτρηση να σημαδεύεται από την αποβολή του Άκη Μάντζιου.
Ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε καθώς είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον ίδιο μάλιστα να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλιστα ήταν πρωτοφανής, αφού δεν συνηθίζεται να βλέπει κόκκινη κάρτα ένας προπονητής σε φιλικό.
Η Ντόρτρεχτ παρότι αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Ολλανδίας, έβαλε αρκετά δύσκολα στον Άρη, ο οποίος παρουσίασε επιθετικό πρόβλημα.
Άρης: Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Παναγίδη, Μεμέτογλου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμανοφ, Μορόν.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζουλ, Σαμόρα, Σαβέριο, Φετφατζίδης, Βέλεθ, Μοντόγια, Αγοραστός, Σεβαστίδης
Ντόρντρεχτ: Μπόσιν, Βαλκ, Χίλτον, Αμούζου, Σλάις, Σεβντού, Οσουντίνα, Χάεν, Σέιν, Φαν Βιάνεν, Εμπεμπά.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.