«Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκαθάρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα» δήλωσε ο εισαγγελές που ερευνά την υπόθεση
Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η δολοφονία του Μάρκο Κορέα από έναν σατανιστή ο οποίος του ξερίζωσε την καρδιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανός πριν τελικά να τον αποκεφαλίσει.
Η ακέφαλη σορός του Κορέα βρέθηκε κοντά σε ένα σημείο λατρείας της θεότητας San La Muerte (μτφ. ο Άγιος Θάνατος).

Το θύμα της άγριας δολοφονίας, Μάρκο Κορέα
«Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δολοφονήθηκε. Εγώ το συνδέω με κάποια τελετή κρίνοντας από τον τρόπο» δήλωσε ο θείος του θύματος.
Τα ίχνη του Κορέα είχαν χαθεί από τις 4 Οκτωβρίου με αστυνομικούς να εντοπίζουν τη σορό τουσε έναν κάδο σκουπιδιών δέκα ημέρες αργότερα αφού έλαβαν μια ανώνυμη πληροφορία.
«Είμαι 15 χρόνια εισαγγελέας και δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπος με ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε με τόση αγριότητα και μίσος» δήλωσε ο εισαγγελέας Εντουάρντο Λάγκο. «Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκαθάρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα, μιλάμε για μια συνειδητή πράξη κακίας» προσθεσε.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.