Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εισηγηθεί για την απόκτηση του αμυντικού της Ντόρτμουντ
Στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» ο Έλληνας αμυντικός της Ντόρτμουντ έχει «κερδίσει» τον Ντιέγκο Σιμεόνε ειδικά μετά την εμφάνισή του στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον προπονητή των Ισπανών να φέρεται να έχει εισηγηθεί για την απόκτησή του.
Προς το παρόν πάντως στο μυαλό των Μαδριλένων είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν στρέψει άπαντες την προσοχή τους, επομένως τα μεταγραφικά θα πάρουν σειρά αργότερα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.