Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αμφίκλειας «Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» καλεί σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 και ώρα 19.00 μ.μ.
Η Συνέλευση έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού – Πνευματικού Κέντρου Αμφίκλειας στον 3ο όροφο, με θέματα:
1. Λογοδοσία απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης αυτή θα επαναληφθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.