Δολοφονική επίθεση από ομάδα ενόπλων δέχθηκε η πρεσβεία της Ρωσίας στην πόλη Σανάα στην Υεμένη, σύμφωνα με ορισμένα αραβικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω αραβικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Ρώσος πρέσβης Βλαντιμίρ Ντεντούσκιν έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ενόπλων, ωστόσο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε την πληροφορία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ωστόσο, δήλωσε στα διεθνή ΜΜΕ ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Ρώσο διπλωμάτη και πως είναι ζωντανός. Σε επικοινωνία που υπήρξε με τους ανθρώπους της ρωσικής διπλωματικής αποστολής, δήλωσαν όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες που μετέδωσε το αραβικό δίκτυο περί επίθεσης στην πρεσβεία.
Ο Ντεντούσκιν είχε διοριστεί από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Αύγουστο του 2013 στη θέση του Σεργκέι Κοζλόφ.
Ο Ντεντούσκιν είχε πει, τον περασμένο Νοέμβριο, ότι η Σαουδική Αραβία αποτελεί το κλειδί για τη λύση της κρίσης στην Υεμένη

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.