Μεγάλο πάρτι στήθηκε εντός της Πολυτεχνικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το βράδυ της Παρασκευής.
Πάνω από 1.500 άτομα κατέκλυσαν από νωρίς το βράδυ το φουαγιέ του Πολυτεχνείου, δημιουργώντας σκηνικό που θύμιζε άλλες εποχές και όχι αυτή του κορονοϊού όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο του thesstoday.gr.
Τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 έμοιαζαν με… άπιαστο όνειρο, ενώ, όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερος κόσμος εισερχόταν εντός του κτιρίου για να διασκεδάσει μαζί με τα υπόλοιπα χιλιάδες άτομα.
Κατά τη διάρκεια του πάρτι στήθηκε μάλιστα και αυτοσχέδιο μπαρ για την προμήθεια αλκοόλ, ενώ, οι DJ’S, έχοντας τοποθετήσει φωτορρυθμικά και ηχοσύστημα έδιναν τον παλμό μέσω μουσικής στο κοινό για την ατελείωτη διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέχρι την Πέμπτη στο ΑΠΘ εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.