Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη καταγγελία, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή των Κυμίνων, όταν ένας 38χρονος Ρομά που βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν η 13χρονη ανιψιά του και ένα 12χρονο κορίτσι και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της τελευταίας, καθώς κατηγορείται οτι την θώπευσε.
Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, μέσα Αυγούστου μπήκε στο δωμάτιο της ανιψιάς του και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τις μητέρες των δύο κοριτσιών και οι στυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα προχώρησαν στη σύλληψη του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.