Ήμαρτον! Τι άλλο θα δει αυτός ο κακόμοιρος ο τηλεθεατής, μέχρι και αποτρίχωση μπικίνι; Τέλη Ιουλίου και παραμένεις στην πόλη σου είτε γιατί δουλεύεις είτε γιατί δεν έχεις χρήματα να πας διακοπές και ανοίγεις το «χαζοκούτι» για να περάσει η ώρα σου.
Αντί να δεις τις επαναλήψεις σειρών από το χρονοντούλαμπο του Mega και του ΑΝΤ1 επιλέγεις το Epsilon που έχει ζωντανό πρόγραμμα και παρακολουθείς στο «Πρωινούλι».
Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη που τα Μέσα την έχουν κάνει σταρ και που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τον λόγο της τόσης μεγάλης προβολής της «μεγαλουργούσε».
Μια χαρά είναι η γυναίκα και καλά κάνει τη δουλειά της αλλά γιατί να φωτογραφίζεται και να δίνει συνεντεύξεις είναι μια απορία.
Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής: Μια χαριτωμένη κοπελίτσα ήταν ξαπλωμένη φορώντας το μαγιό της και η Τέτα της έκανε αποτρίχωση στο μπικίνι.
Ένα άκρως επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα παιδάκια που είναι σπίτι αυτές τις ημέρες αλλά και για τον άνεργο που θα περάσει ομορφότερα την ώρα του μαθαίνοντας για αποτρίχωση.
Καλά τα νούμερα τηλεθέασης αλλά όχι όλα στον βωμό της τηλεθέασης βρε παιδιά…Σε λίγο καιρό θα παρακολουθούμε και live σeξ στα πρωινάδικα όπως το πάνε.
Σίγουρα ο καθένας έχει το δικαίωμα επιλογής του τι θα δει αλλά καλό θα ήταν και το ΕΣΡ να επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Λίγο μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Δείτε την live αποτρίχωση μπικίνι στην πρωινή εκπομπή του Epsilon:
fimes.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.