Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία ο συλληφθής υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛΑΣ για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Έλληνας απότακτος αστυνομικός συνελήφθη στα Τίρανα και κατηγορείται για την δολοφονία Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία πρόκειται για τον Ε.Ε. που υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛΑΣ για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας Τιράνων, Αρντιάν Βελίου είπε ότι πρόκειται για επί πληρωμή δολοφονία (εκτέλεση συμβολαίου θανάτου) με θύμα τον σαραντάχρονο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις θεωρούμενες ως τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.
Ο Έλληνας φερόμενος ως εκτελεστής είχε και δυο Αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων στα Τίρανα βρέθηκε από την αστυνομία οπλισμός.
Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.