Μετά από 2 περίπου μήνες ο Απόστολος Γκλέτσος πραγματοποίησε ανάρτηση στο Facebook “καρφώνοντας” όπως φαίνεται από το ύφος, τους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με τον κορωνοϊό: “…και δεξιοί και αδέξιοι,<το πε ογιωργος ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ> σ’ αυτόν χρωστάμε υγειονομικά τα πάντα και σε άλλους λιγότερο…. όταν θα γίνει ταμείο μετά από αυτό, τα καημένα του Χάρβαντ θα καταλάβουν ότι ΑΛΛΟ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΞΗ….. ΣΥΝΤΟΜΑ και πολλά άλλα,,,,”.
Υπενθυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης έχει συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.