Αρνητική τροπή πήρε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η υπόθεση της φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo“, o Πορτογάλος σούπερ σταρ πρότεινε να πληρώσει μέρος του ποσού και συγκεκριμένα περίπου 5.000.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση, αλλά το δικαστήριο της Μαδρίτης απέρριψε το αίτημά του.
Αυτό σημαίνει πως ο CR7 συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης έως και επτά ετών, αφού κατηγορείται πως απέκρυψε το παραπάνω το ποσό απ’ τα δικαιώματα της εικόνας του το διάστημα 2011-14. Βέβαια, η περίπτωση φυλάκισης θεωρείται τραβηγμένο σενάριο. Από εκεί και πέρα, αναμένεται η αντίδραση των εκπροσώπων του Ρονάλντο, αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών της χώρας.
Πηγή: sport24.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.