Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται αυτήν την ώρα ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα αυτό, έπειτα από δύο προθεσμίες που ζήτησε και έλαβε, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
Η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας, που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, απορρίφθηκε με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.
Μετά την απολογία επί της κατηγορίας για βιασμό, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, αν δηλαδή θα τον κρίνουν προσωρινά κρατούμενο ή όχι.
Η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη είχε καταθέσει το αίτημα περί ακυρότητας της προδικασίας, υποστηρίζοντας πως ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου στη διάρκεια της εισαγγελικής έρευνας, καθώς και ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του δεν πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.