Είναι πλέον οριστικό. Ο Όσκαρ Πιστόριους θα δικαστεί για τον φόνο της γυναίκας του κάτι που αναμένεται να του… κοστίσει τουλάχιστον 15 χρόνια στη φυλακή!
Στη στενή αναμένεται να περάσει τα επόμενα 15 (τουλάχιστον) χρόνια της ζωής του ο Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος θα δικαστεί κανονικά για το φόνο της γυναίκας του, Ρίβα Στίνκαμπ.
Ο Νοτιοαφρικανός είχε ασκήσει έφεση για την προηγούμενη απόφαση, ωστόσο αυτή δεν έγινε αποδεκτή και πλέον θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες.
Ο Πιστόριους θα επιστρέψει άμεσα στη φυλακή, καθώς βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.