Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και για μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις.
Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν χθες την πρώτη τους προπόνηση υπό βροχή στο Στανς, ενώ σήμερα δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα σεζόν, κόντρα στη Βολφσμπέργκερ (18:00, Novasports 1). Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του και να δει την ετοιμότητά τους, ενώ παράλληλα θα είναι και ένα «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες έπειτα από μια σειρά συνεχόμενων και απαιτητικών προπονήσεων.
Ο πορτογάλος τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιήσει πρώτη φορά και τον Τικίνιο Σοάρες, αλλά και τον Πιερ Κουντέ, ενώ προσανατολίζεται να βάλει δύο ενδεκάδες στο ματς.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αποψινή αναμέτρηση είναι η πρώτη από τις έξι που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι επί αυστριακού εδάφους σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς ακολουθούν αυτές απέναντι σε Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.