Σάλος στη Μεσσηνία για την απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε γιαγιά 92 ετών στον Μελιγαλά. Ο φερόμενος ως δράστης στα χέρια της αστυνομίας…
Οι αστυνομικοί στη Μεσσηνία ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία που έκανε η 92χρονη γιαγιά στον Μελιγαλά για απόπειρα βιασμού της. Όπως ανέφερε ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, ένας άντρας μπήκε μέσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η ίδια αντιστάθηκε και κατάφερε να γλιτώσει. Ο φερόμενος ως δράστης απομακρύνθηκε αλλά η γυναίκα είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του. Πήγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία και λίγες ώρες αργότερα ο 39χρονος βρισκόταν με χειροπέδες.
Η γιαγιά που έχει γεννηθεί το 1931 ανέφερε πως ο 39χρονος άρχισε να της κρατάει τα χέρια και να προσπαθεί να τη βιάσει. Οι φωνές και η αντίσταση που προέβαλε τον έκαναν να τραπεί σε φυγή. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και πολύ γρήγορα η ηλικιωμένη περιέγραφε στους αστυνομικούς όλα όσα έζησε.
Μετά από αναζητήσεις, στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου του 2023, ο 39χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν οι καταγγελίες της γυναίκας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Για την ώρα ο 39χρονος αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.
newsit,gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.