Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον 33χρονο συνέταιρο του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην περιοχή της Ροδιάς, πεταμένο μέσα σε ένα ρέμα.
Ο 33χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος του στυγερού εγκλήματος, μαζί με τον 25χρονο νεαρό ο οποίος χθες κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.
Ο κατηγορούμενος, μετά και από τη δεύτερη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ηρακλείου.
Όπως και χθες, αναμένεται και αυτή η διαδικασία να είναι πολύωρη. Η 30χρονη σύντροφός του, που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση, αφέθηκε χθες ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.