Απολύθηκε, τελικά, από τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός είχε στηριχτεί πολλές φορές από τον Ιβάν Σαββίδη παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και τη ρήξη στις σχέσεις του με πολλούς παίκτες ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση πάρθηκε «…λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας».
Ο Τούντορ ενημερώθηκε το μεσημέρι για την απόφαση της διοίκησης και τη θέση του θα πάρει ως το τέλος της περιόδου ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος «προάγεται» από τη θέση του προπονητή της Κ20 στην πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στον Παναιτωλικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.