Αποφυλακίστηκε ο πρώην εκδότης Δημήτρης Ρίζος μετά από φυλάκιση μερικών ημερών στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κώ.
Ο 82χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας συνελήφθη στις 14 Ιουνίου στο Α.Τ Ελληνικού όπου είχε πάει να δώσει το “παρών” για κάποιες παλιές του υποθέσεις.
Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» είχε δηλώσει πτώχευση πριν από πέντε χρόνια και είχε αναστείλει την έκδοση του φύλλου.
eleftherostypos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.