Την πρώτη του μεταγραφή επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από το Σάββατο συζητάει με τον Γιοάν Μολό για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσής του.
Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό στη Β’ Γαλλίας, ήρθε στην Αθήνα το Σάββατο, μίλησε με τον Νίκο Νταμπίζα και η πρόταση του «τριφυλλιού» φτάνει τις 300.000 ευρώ.
Ο τεχνικός διευθυντής αναμένεται να κουβεντιάσει με τον Γιώργο Δώνη και από κοινού θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του 30χρονου ακραίου, με τον μόνο ενδοιασμό να είναι ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του.
Σε κάποιες ομάδες παρουσίασε το πραγματικό του πρόσωπο, σε άλλες δεν «κόλλησε».
Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Νταμπίζας έχει άλλες δύο περιπτώσεις που δουλεύει παράλληλα. Πρόκειται, ωστόσο, για παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι και υπάρχουν συζητήσεις με τις ομάδες τους, ώστε να μείνουν ελεύθεροι (με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης) ή ως δανεικοί. Στο πλάνο των Νταμπίζα-Δώνη είναι η απόκτηση δύο εξτρέμ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.