Η αποστολή της Λαμίας, που αναχώρησε στις 9 Ιουλίου για το Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είχε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και ένα νέο, μη αναμενόμενο πρόσωπο.
Αυτός ήταν ο 22χρονος αμυντικός μέσος Μάριος Τζανουλίνος, που βρέθηκε στην Ευρυτανία με τους Φθιωτούς, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Μπάμπη Τεννέ ως πιθανή ενίσχυση στο ρόστερ για τη σεζόν 2018/19.
Ο Έλληνας χαφ, που αγωνίζεται και ως στόπερ και είναι «προϊόν» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, προπονήθηκε όλες αυτές τις μέρες, ως τις 21 Ιουλίου, όταν και η Λαμία επέστρεψε στη βάση της, ωστόσο δεν έπεισε με την παρουσία του.
Δεδομένου δε ότι στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν αρκετές λύσεις, όπως ο Μπλάζιτς, ο Δημούτσος, ο Πλιάτσικας και ο Μπουλούλης, κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία πως είναι προτιμότερη με παίκτη που θα ενισχύσει κατά κύριο λόγο το κέντρο της άμυνας, όπου αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο ο Αναστασιάδης, ο Ασίγκμπα και ο Αντέτζο.
Έτσι, ο Τζανουλίνος δεν θα φορέσει τα «κυανόλευκα» και θα ψάξει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πηγή: gazzetta.gr


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.