Δε θα συνεχίσει στον προεδρικό θώκο του Πλατανιά ο Μανώλης Μαθιουλάκης, ύστερα από δέκα χρόνια παρουσίας του στην ηγεσία των Χανιωτών.
Ο κ. Μαθιουλάκης γνωστοποίησε στο έκτακτο ΔΣ του συλλόγου την Τρίτη την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, απογοητευμένος από τον υποβιβασμό των Κρητικών στη Football League, ύστερα από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα.
Πηγή: sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.