Εκτός από τα αγωνιστικά με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, τον νέο προπονητή (ανέλαβε ο Κώστας Φραντζέσκος), στην ΑΕΛ υπάρχουν αλλαγές και στη διοίκηση των «βυσσινί», εκτός της γνωστής, που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει πόστο.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας αποχωρεί από το διοικητικό κομμάτι, το οποίο θα παραχωρήσει σε επιφανείς Λαρισαίους. Ο γνωστός ποινικολόγος θα παραμείνει ιδιοκτήτης του συλλόγου, ενώ ο γιος του Χρήστος θα βρίσκεται στη διοίκηση ως αναπληρωτής πρόεδρος, θέση που ήδη κατέχει.
Ουσιαστικά, ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών συνεχίζει να έχει τις μετοχές, ωστόσο ήδη παρέδωσε τα αποδυτήρια στον Τάκη Παραφέστα, που θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, και τη διοίκηση σε επιφανείς Λαρισαίους.
Πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.