Ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Απόλλωνας Τσόχλας πήρε την απόφαση να κατηφορίσει στον Πειραιά και να φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Ο πολύπειρος γκαρντ θα βρεθεί τη νέα στον Ολυμπιακό Β’ και θα ενισχύσει την αναπτυξιακή ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.
Ο 37χρονος διεθνής πλέι μέικερ αναμένεται να δώσει ποιότητα κι εμπειρία στην περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, βοηθώντας τα νέα παιδιά της ομάδας που αγωνίζονται στο “1”, όπως τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τον Ιωσήφ Κολοβέρο.
πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.