Ο Γιώργος Μανθάτης είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο και αναζητούσε τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του. Αυτός θα είναι ο Παναιτωλικός, καθώς η ομάδα του Αγρινίου του έκανε πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας ενάμιση χρόνου, το οποίο και υπέγραψε ο 23χρονος εξτρέμ.
Στη σχετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρεται:
«Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας ενάμιση χρόνου υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και από το καλοκαίρι του 2019 στην Κυπριακή Ανόρθωση».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.