Με το που κατέβηκαν από το βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jiu Jitsu Ne-Waza, oι αθλητές της Black Belt Academy, Βανέσσα Μπαμπαλή, Κωνσταντίνα Καστρίτη και Αργύρης Κόρο, βρέθηκαν στο στούντιο του LamiaPolis 87,7 και στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα”.
Για όσους δεν κατάφεραν να ακούσουν την απολαυστική συνέντευξη των τριών πρωταθλητών στον Νίκο Μώκο και στον Λάμπρο Αρναούτογλου ή πιο απλά στο Διπλό Μαρκάρισμα, μπορείτε να στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.