Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, που θύμισε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 1999, με τον Άρη να… μιμείται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να φτάνει σε ένα σπουδαίο διπλό επί του ΟΦΗ (1-2) στην πρεμιέρα του νέου τεχνικού του, Σάββα Παντελίδη.
Κάκιστο ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο φοβόταν ο… Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη και οι δύο ομάδες προσέφεραν το καλύτερο υπνωτικό σε όσους το είχαν ανάγκη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τους Κρητικούς να προηγούνται στο 75’ με τον Σασί κι ενώ νωρίτερα οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο δοκάρια!
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Παπαδόπουλο θα φτάσει στη νίκη, ήρθε ο Γιουνές για να σημειώσει δύο τέρματα σε διάστημα 78 δευτερόλεπτων στις καθυστερήσεις (93’, 94’) και να χαρίσει στην ομάδα του μια απίστευτη ανατροπή και ένα σημαντικό διπλό.
Πηγή: sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.