Τρελά λεφτά βάζει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός μετά την εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά του Champions League και την εμφατική, αήττητη πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Αυτή τη στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 31η θέση του ειδικού δεκαετούς ranking της UEFA και μπαίνουν στα γκρουπ ως η 21η καλύτερη ομάδα από τις 32 στη λίστα ή και 20η αν αποκλειστεί ο Άγιαξ. Όλο αυτό φυσικά παίζει το ρόλο του στα τελικά ποσά που έχει λαμβάνειν! Το οποίο με τα παραπάνω δεδομένα ανέρχεται στα 13.296.000 ή 14.404.000 ευρώ.
Έπειτα, υπάρχει το στάνταρ ποσό των 15.250.000 ευρώ από την παρουσία στους ομίλους, το οποίο ανεβάζει το σύνολο στα 28.540.000 χωρίς να υπολογίζεται ακόμη το ποσό από ολόκληρο το market pool για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.
Πιο απλά, αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός έχει στην τσέπη ένα ποσό που φτάνει σίγουρα στα 38 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε νίκη στους ομίλους αμείβεται με 2.700.000 ευρώ, ενώ η ισοπαλία με ακόμη 900.000 ευρώ!
sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.