Μια διαφορετική οπτική στο θέμα των κατασχέσεων, που έχουν πάρει τραγικές διαστάσεις εξαιτίας της αδυναμίας των φορολογούμενων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης.
«Δεν υπάρχουν κατασχέσεις», είπε, αλλά «αφαίρεση χρημάτων από λογαριασμούς». Μιλώντας στον Σκάι κ. Γάκης υποστήριξε: «Μην το λέτε έτσι, άλλο είναι κατάσχεση. Κατάσχεση σημαίνει σου παίρνω χρήματα» και πρόσθεσε «άλλο κατάσχεση χρημάτων, άλλο σου κλείνω το λογαριασμό».
«Μιλάμε για δέσμευση χρημάτων από λογαριασμό» τόνισε και εξήγησε ότι υπάρχουν και ακατάσχετοι λογαριασμοί από τους οποίους δεν αφαιρούνται χρήματα.
Και αυτό όταν τα επίσημα στοιχεία για το 2017 δείχνουν ότι έγιναν 1,7 εκατομμύρια κατασχέσεις για χρέη στην Εφορία.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.