Κι όμως περίπου 80 άτομα κλειδώθηκαν μέσα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης το βράδυ του Σαββάτου.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το Nea Smyrni News το βράδυ του Σαββάτου, οι πόρτες του Άλσους έκλεισαν στις 10.
Οι υπεύθυνοι δεν αντιλήφθηκαν ότι όταν κλείδωναν ήταν μέσα στο χώρο οικογένειές με παιδιά και παρέες, αφού η ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας άρχιζε στις 11.
Σύμφωνα με πληροφορίες “κλειδώθηκαν” μέσα περίπου 80 άτομα.
Όταν αυτό βέβαια έγινε αντιληπτό άνοιξαν οι πόρτες για να μπορέσουν να φύγουν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.