Φωτιά στην Πρώτη Κυρία της Ρουάντα παραλίγο να βάλει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ την περασμένη Κυριακή, ενώ μετείχε σε τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα.
Ο 64χρονος πρόεδρος της Κομισιόν, που έχει συχνά απασχολήσει τα ΜΜΕ με τα καμώματά του, από τα … στραβοπατήματα μέχρι τις φήμες για την αγάπη του στο αλκοόλ, είχε μόλις ανάψει τη Φλόγα της Ελπίδας στην τελετή, αλλά προφανώς ξέχασε ότι κρατούσε στο χέρι μια μεγάλη δάδα κι έτσι πλησίασε τη Ζανέτ Καγκάμε, σύζυγο του προέδρου της Ρουάντα, Πωλ, επικίνδυνα κοντά, ώστε λίγο έλειψε να την… κάνει λαμπάδα.
Δείχνοντας σαν μη ξέρει τι να κάνει με τη δάδα από τη στιγμή που τέλειωσαν τα τελετουργικά του καθήκοντα ο Γιούνκερ φάνηκε σαν να αναζητεί με το βλέμμα βοήθεια. Το προεδρικό ζεύγος της Ρουάντα έδειξε να κάνει πίσω καθώς η φλόγα πλησίασε την Πρώτη Κυρία, προτού παρέμβει σωτήρια μια εργαζόμενη.
Τελικά η δάδα που ήταν ακόμη αναμμένη απομακρύνθηκε σε ασφαλή απόσταση από τον Γιούνκερ, που κατάφερε να ολοκληρώσει την τελετή χωρίς άλλα απρόοπτα.
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.